Over FRIS

.

FRIS.

is een acroniem die mijn kwaliteiten typeert:

Flexibiliteit

Resultaten

Impact

Samen

.

Flexibiliteit

Mijn Flexibiliteit is groot. Als prioriteiten moeten worden herschikt, of het doel verschuift, dan pas ik mij daar op aan. Mijn aanpassingsvermogen bij veranderingen is groot en mijn glas is halfvol. Ik zie altijd kansen en mogelijkheden. Mijn organisatievermogen en mijn snelle schakelen zorgen ervoor dat we snel weer samen op koers zitten.

Resultaten

Resultaten realiseren is wat mij drijft. Je zou het ook actiegericht, daadkrachtig of doelgericht kunnen noemen. Allemaal met hun eigen nuance, maar het typeert waar ik voor ga: zorgen dat de resultaten van jouw team, jouw afdeling of jouw organisatie worden gehaald.

Impact

Ik heb Impact. Ik maak makkelijk contact met anderen vanuit mijn open houding en enthousiasme. Ik spreek mij uit en ben daarbij sensitief voor mijn omgeving. Hierdoor maak ik makkelijk verbinding en creëer ik draagvlak en vertrouwen.

Samen

Samen maakt voor mij het plezier in het werk. Bovendien ben ik overtuigd dat je samen verder én ook sneller gaat. Mijn focus ligt op het (h)erkennen van ieders talenten en uit te dagen deze in te zetten en te verbeteren, om zo de prestaties van de organisatie, van anderen en van mijzelf te verhogen. Ik ben een leider die een ander laat ervaren dat ik er voor ze ben en dat ik oprecht wil dat ze succes hebben.

Punt

De Punt achter fris staat voor mijn control-mind, het rondmaken en afmaken van zaken en het borgen van de resultaten die ik heb bereikt. Dus niet weer snel door naar het volgende, maar er bewust met elkaar bij stil staan hoe we het resultaat duurzaam verankeren in de organisatie.

Verbindende manager met focus op resultaat.''

Even voorstellen..

Ik ben Margriet Hoitinga. Getrouwd, moeder van 3 mooie meiden, en woonachtig in het Friese Wergea.

Na mijn studie ben ik in 2005 gaan werken in de financiële sector. Na 17 jaar in de financiële sector was het tijd voor verandering en ben ik voor mezelf begonnen op het gebied van interim management, projectmanagement en advies. In de financiële sector, maar juist ook daarbuiten omdat ik geloof dat mijn kennis en ervaring ook in een andere sector waardevol is. Naast mijn werk heb ik diverse studies en opleidingen gedaan die mijn kennis en ervaring opgedaan in het werk versterken.

Om mij verder te ontwikkelen en een maatschappelijke bijdrage te leveren ben ik naast mijn werk actief in diverse raden en commissies.