Reviews

.

Wat mijn klanten zeggen..

”Margriet heeft ons als programmamanager uitstekend ondersteund in de samenvoeging van de bedrijfsonderdelen. Leidde het programma op duidelijke en transparante wijze en nam de MT leden steeds goed mee in de benodigde stappen om tijdig alle deliverables op te kunnen leveren. Was ook niet vies om zelf de handen uit de mouwen te steken zonder daarbij het overzicht te verliezen en verantwoordelijkheden over te nemen. 

Kan goed schakelen met mensen van verschillend niveau en heeft ook stakeholders steeds goed betrokken. Mede dankzij haar inzet is de samenvoeging heel soepel verlopen en tijdig afgerond. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen in een soortgelijke rol..”

Ron van Vliet

Directeur Consumer Finance Rabo

”Margriet heeft aangetoond een unieke manager te zijn met een ruime kennis en ervaring, maar die toch midden tussen haar teamleden blijft staan. Haar transparante en eerlijke manier van communiceren schept duidelijkheid en maakt dat men zich snel bij Margriet op zijn of haar gemak voelt.

Haar persoonlijke interesses zijn oprecht en zelfs in roerige tijden weet zij voor haar team op te komen, zonder daarbij het belang van de organisatie te verliezen. Het is knap hoe zij altijd een juiste balans weet te vinden tussen deze, soms wel tegenstrijdige, belangen..”

Jan Joost Pastoor

FEC | Risk | Compliance | KYC

Wil je weten hoe ik jouw organisatie kan helpen?

Wil je weten hoe ik jouw organisatie kan helpen?